skip to Main Content

Wanneer heb ik een website penalty

Door de vele updates die Google doorvoert is het lastig bij te houden aan welke regels u zich allemaal moet houden. Linkbuilding Partner kan voor u nagaan of u een website Penalty heeft en kan deze voor u oplossen!

Met de intrede van de Panda en Penguin updates heeft Google de overhand gekregen in haar strijd tegen webspam en lage kwaliteit content. Een website met matige kwaliteit content zakt in de rankings. Het is dan ook van belang om kwalitatief niet onder te doen voor de websites van uw concurrenten.

Wat is een Google Penalty

Wanneer keyword rankings zakken als gevolg van een Panda update wil dat nog wel eens uitgelegd worden als een website penalty. Het voelt misschien als “straf” maar feitelijk is het niets anders dan een herbeoordeling van de kwaliteit van uw website. De rankings kunnen weer gaan stijgen als de kwaliteit van de website wordt verbeterd.

Wanneer een website wordt betrapt op webspam is er wel degelijk een kans dat men een Google penalty ontvangt. Dit is een zogenaamde handmatige actie tegen webspam met een vrijwel een onmiddellijke daling van organische rankings als gevolg.

Kan mijn website penalty worden opgelost?

Ja, dat is heel goed mogelijk. Deze situatie kan alleen worden opgelost door alle praktijken die de Google richtlijnen overtreden ongedaan te maken. Om dit inzichtelijk te krijgen adviseren wij een deep scan van uw gehele domein om zo alle “rotte appels” te vinden en te verwijderen. Dit traject wordt vervolgens afgerond door het indienen van een heroverwegingsverzoek. Kijk bij onze penalty scan voor meer informatie of neem persoonlijk contact met ons op.

werktafel3
Back To Top