skip to Main Content

Werkwijze Linkbuilding Partner

Eerst onderzoek

Als online bouwers neem je niet zomaar een bouwproject aan zonder de werkwijze van Linkbuilding Partner te doorlopen.

Het begint met een kosteloos strategisch plan van aanpak! Dat doen wij op basis van informatie en een goede analyse. We brengen uw Off Page SEO kwaliteit en uw concurrentie in kaart. Indien er aantoonbare verbeterpunten zijn worden deze overlegd met u. Met dit gedegen onderzoek brengen we exact in kaart wat er verricht moet worden om u beter te maken dan uw concurrenten.

Alles bespreken met u. Uw wensen, uw keyword keuze en uw budget. Is het realistisch en haalbaar binnen uw budget? Is alles correct en hebben we een overeenstemming dan kan de samenwerking beginnen!

Aangenomen werk

Als u akkoord bent met ons voorstel rollen we het plan uit. Vaak op maandelijkse basis met een looptijd van 3 tot 6 maanden. We werken met een drietrapsmodel:

  • Van buiten top tien in top tien
  • Van top tien naar top 5 of top 3
  • Onderhoud van de behaalde positie

Als u de strategie volgt is het “aangenomen werk”. Dat wil zeggen dat wij het afgesproken resultaat voor u behalen! Maandelijks krijg u updates toegestuurd van de werkzaamheden en de resultaten. Alles geheel transparant!

Je koopt per stuk, zonder contract

Omdat we zelf de “stenen” hebben, bouwen we en rekenen we af per steen!

We werken niet met contracten maar we presteren voor u zodat u een tevreden partner blijft! Een samenwerking met Linkbuilding Partner staat voor samenwerken op basis van vertrouwen en resultaatgericht werken.

Kortom, samen resultaat behalen zonder elkaar te wurgen met contracten, fijn gevoel toch?

Snelle levertijden, met rapportage

Wij leveren onze werkzaamheden binnen 3 weken op!

Vervolgens houden we dagelijks de resultaten bij en ontvang u iedere maand een overzichtelijke rapportage met alle ontwikkelingen. Linkbuilding werkt On Page mits alles op orde is. Dit zullen we continue blijven monitoren.

Met onze jarenlange ervaring hebben we met deze werkwijze al voor honderden websites succes gerealiseerd!

Back To Top