skip to Main Content

Werkwijze Linkbuilding Partner

Eerst onderzoek

Als online bouwers neem je niet zomaar een bouwproject aan.

Het begint met een kosteloos strategisch plan van aanpak! Dat doen wij op basis van informatie en een goede analyse. We brengen je Off Page SEO kwaliteit en je concurrentie in kaart. Indien er aantoonbare verbeterpunten zijn worden deze overlegd met je. Met dit gedegen onderzoek brengen we exact in kaart wat er verricht moet worden om je beter te maken dan je concurrenten.

Alle bespreken met je. Je wensen, je keyword keuze en je budget. Is het realistisch en haalbaar? Binnen je budget? Klopt alles en hebben we overeenstemming dan kan de samenwerking starten!

Aangenomen werk

Als je akkoord bent met ons voorstel rollen we het plan uit. Vaak op maandelijkse basis met een looptijd van 3 tot 6. We werken met een drietrapsmodel:

  • Van buiten top tien in top tien
  • Van top tien naar top 5 of top 3
  • Onderhoud van de behaalde positie

Als je de strategie volgt is het “aangenomen werk”. Dat wil zeggen dat wij het afgesproken resultaat voor je behalen! Maandelijks krijg je updates toegestuurd van de werkzaamheden en de resultaten. Alles geheel transparant!

Je koopt per stuk, zonder contract

Omdat we zelf de “stenen” hebben, bouwen we en rekenen we af per steen!

We werken niet met contracten maar we presteren voor je zodat je tevreden bent en partner blijft! Een samenwerking met Linkbuilding Partner staat voor samenwerken op basis van vertrouwen en werken aan resultaat.

Kortom, samen resultaat behalen zonder elkaar te wurgen met contracten, fijn gevoel toch?

Snelle levertijden, met rapportage

Wij leveren onze werkzaamheden binnen 3 weken op!

Vervolgens houden we dagelijks de resultaten bij en ontvang je iedere maand een overzichtelijke rapportage met alle ontwikkelingen. Linkbuilding werkt mits On Page alles op orde is. Dit zullen we continue blijven monitoren.

Met onze jarenlange ervaring hebben we met deze werkwijze al voor honderden websites succes gerealiseerd!

Back To Top